Planetside 2 - masivní online FPS Funguje na počítači

Planetside 2 logo

Akční multiplayerová hra vyznačující se obrovskými pvp bitvami (viz. trailer). Válka probíhá na všech čtyřech rozlehlých kontinentech planety Auraxis, a to kvůli výskytu ložisek suroviny tzv. Auraxia.

Válku vedou tři zcela odlišné, ať už svojí filozofií, či technikou, frakce. Jedná se o Terranskou republiku, Nový konglomerát a Vanu Sovereignty. Válka prostupuje všemi biomy, od ledového až po pouštní, poskytujíce dostatečnou diverzitu bojišť.

Mapa se skládá ze čtyř kontinentů, které jsou rozděleny na hexagony obsahující základny. Obsazením těchto základen poskytuje vaší frakci menší bonusy, naopak dobytí celého kontinentu přinese frakci značné bonusy.

Ve hře je k dispozici 6 typů nasazení, od infiltrátora až po smrtící robotický exoskelet. Bojováním a obsazováním základen získáváte tzv. certifikační body, za které si můžete vylepšit výbavu postavy, či vojenskou techniku.

Hra je cílena na masivní bitvy mezi hráči za doprovodu kvalitního grafického zpracování a nejsou výjimkou bitvy 150 proti 150 hráčům. I přes dobrou optimalizaci, je pro účast v těchto bitvách zapotřebí nadprůměrné výbavy PC (viz. gameplay).

Planetside 2 přináší:

  • kvalitní sci-fi akci
  • rozsáhlou hráčskou komunitu
  • obrovský svět
  • hodiny zábavy
Letecký výsadek v Planeside 2
Planeside 2 exoskelet Terranské republikyPozemní invaze

Domovská stránka Planetside 2 (23 MB) - Win XP, Win 7, Win 8


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Planetside 2
Líbí se vám Planetside 2? :
Operační systém: Win XP, Win 7, Win 8
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.