pdfcrowd - online převod webových stránek do formátu PDF Funguje ve webovém prohlížeči

Logo online aplikace pdfcrowd

Online aplikace pro rychlý převod různých webových stránek do formátu PDF. Kromě toho také umí převést HTML soubory a kódy.

K vytvoření PDF souboru z webové stránky stačí udělat jen pár kroků. V první řadě je zapotřebí vložit její adresu. Následně už jen stačí kliknout na "Convert to PDF" a počkat, než se vám vyrobí PDF soubor. Po té se automaticky otevře okno pro uložení, kde už jen zadáte název a soubor si uložíte.

Dále si také můžete nechat převést různé HTML soubory či kódy. Pro převod souborů je možné vkládání také souborových archívů typu zip, tar.bz či tar.bz2. Pak se již postupuje stejně jako u převodu webových stránek.

pdfcrowd přináší:

  • převod webových stránek do formátu PDF
  • převádění HTML souborů a kódů
  • vkládání souborových archívů zip, tar.bz či tar.bz2

Tento online převodník ještě nabízí psaní HTML kódů přímo na své stránce. Stačí si jen kód napsat a následně ho nechat převést na již zmíněný formát PDF. Pro převod je také k dispozici i nastavení. K němu ale dostanete přístup po zaplacení poplatku.

Převod webové stránky
Vložený HTML soubor pro převodPole pro psaní a převod HTML kóduUkázka převedené webové stránky do formátu PDFCelkový pohled na stránky aplikace pdfcrowd

Přejít na online službu pdfcrowd - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte pdfcrowd
Líbí se vám pdfcrowd? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.