Dice Heroes - originální RPG hra s kostkami Funguje na mobilu

Logo hry Dice Heroes

Originální RPG hra ve které jsou hlavními hrdiny kostky. Každá kostka má určité schopnosti, které lze umístit na její stěny a které se aktivují po jejich hození.

Dice Heroes je mobilní hra s originálním nápadem. Jedná se o netradiční RPG ve kterém hráč neovládá družinu dobrodruhů ani hrdinu samotného, ale místo toho ovládá skupinu kostek. Ty mají svá jména, povolání i schopnosti jako v každém jiném RPG, ale přesto je hra v něčem jiná.

Kařdá kostka má tradičně šest stěn a tedy i šest pozic, na které lze umístit nejrůznější schopnosti. Ty se odemykají postupně s rostoucí úrovní kostky a jedná se hlavně o různé typy útoků nebo obrany. Hra samotná potom probíhá tak, že hráč tahově posouvá kostky po hracím poli a jeho úkolem je zničit kostky soupeře. Používané schopnosti ale nevybírá sám, ale určí mu je právě hod kostkou. Je tedy důležité předem určit vyváženou kombinaci útoků a obrany, protože co zásah, to téměř jistá smrt.

Dice Heroes je tedy velice originální hra se spoustou schopností a tedy i velkou možností taktiky. Ale co je nejdůležitější - hra je pekelně těžká. S rostoucí úrovní totiž roste i síla nepřátel a správný poměr obrany a útoku a i ta trocha štěstí zde hraje velikou roli. K tomu všemu má hra i pěknou jednoduchou grafiku a povedené zvuky. V celku se tedy jedná o kvalitní titul, který je jednoduchý na pochopení, ale těžký na úplné ovládnutí.

Dice Heroes přináší:

  • originální mobilní RPG
  • spousta schopností a tedy i možností taktiky
  • postupně rostoucí obtížnost
  • pěkná grafika a zvuky
Ukázka hry
Ukázka schopností ve hře

Download stránka ke stažení Dice Heroes (8 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Dice Heroes
Líbí se vám Dice Heroes? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.