Kluci v akci - zábavný pořad o jídle a vaření Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Znělka pořadu Kluci v akci

Kluci v akci je pořad produkován Českou televizí o stopáži cca 23 minut. Hlavními představiteli je dvojice profesionálních kuchařů, a to Filip Sajler a Ondřej Slanina, kteří se snaží diváky přesvědčit, že i vaření může být zábava.

Zábavná kuchařská show, která má oproti jiným pořadům o vaření navrch tím, že zde vaří dva mladí kluci, pro které je vaření radost a jejich pozitivní přístup k vaření se pokoušejí přenést i na jejich diváky.

Duo kuchařů tvoří Filip Sajler a Ondřej Slanina, kteří mají mnohaleté zkušenosti ve svém oboru. Prvním z kuchařů je Filip Sajler, který se kuchařskému umění učil v restauracích po celém světě. Za své dovednosti v oboru získal také mnoho ocenění. Kromě natáčení pořadu se věnuje i vlastní restauraci. Druhým z páru je Ondřej Slanina. Ondřej nasbíral zkušenosti převážně v pražských restauracích a získal bronzovou medaili z kuchařské olympiády.

V tomto pořadu divák neuvidí pouze samotný proces vaření, ale jsou mu nabídnuty i jiné činnosti. Jde např. o činnosti spojené s výběrem a nákupem surovin. Každý díl se odehrává v jednom dni. Výhodou oproti jiným kuchařským show je ta, že se vaření neodehrává vždy uvnitř kuchyně. Kuchaři velmi často předvádí své umění pod širým nebem. Většina dílů se také odehrává na různých částech České republiky.

Pořad Kluci v akci přináší:

  • Zkušené kuchaře
  • Kuchařské rady a fígle
  • Osvědčené recepty
  • Humor
  • Netradiční místa pro vaření
Crema Volteada z dílu Chutě Latinské Ameriky
Kokosová polévka s bylinkami z dílu Májové vařeníStaročeské kuře z dílu Vaření na hradě a zámku Horšovský Týn

Zhlédnout Kluci v akci - Není závislý na OS


40 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Kluci v akci
Líbí se vám Kluci v akci? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: vaření, Česká televize

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.