13. komnata - smutná či bolestivá témata slavných Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

logo 13. komnata

Odkrývání tajemství známých českých i slovenských osobností v TV pořadu České televize. Mnohé z českých celebrit otevírají svou pomyslnou 13. komnatu.

Pořad je vysílán od 3. ledna 2006 a natáčí se až dodnes (srpen 2015). I přes to že měl mít pouze 13 dílů, je hotových již 370 dílů.

Každý díl je natáčen s jednou známou osobností z oblasti kultury, sportu nebo třeba politiky, která během 30 minut odhaluje svůj těžký životní příběh. Na dílech také spolupracují přátelé jednotlivých osobností, kteří utvářejí celkový pohled na danou celebritu.

Pořadem prošlo už velké množství známých českých, tak i slovenských osobností. První díl byl natáčen 3. 1. 2006 s českou herečkou, zpěvačkou a moderátorkou Terezou Pergnerovou. Poté následovali neméně slavné osobnosti jako Daniel Landa, Richard Müller, Eva Holubová, Michal David, Daniel Bárta, Květa Fialová, Jana Kratochvílová, Anna Šišková a mnoho dalších.

Cyklus je jedinečný tím, že populární osobnosti dokážou o svých problémech mluvit otevřeně a bez zbytečného stýskání. Tím se stávají symbolem nezlomnosti a diváci, kteří si prošli podobnými útrapami, mohou díky tomuto pořadu najít znovu chuť do života.

13 komnata přináší:

  • Pohled do života známých osobností, jejich osobní zpověď, co je v životě trápí
  • Nelehké životní příběhy
  • Povzbuzení pro diváky s podobnou životní situací
Z dílu o zpěvákovi Danielu Hůlkovi
Z dílu o zpěvačce Haně ZagorovéZ dílu o slovenském herci a politikovi Milanovi KňažkoviZ dílu o českém moderátorovi Patriku Hezuckém

Zhlédnout 13. komnatu - Není závislý na OS


40 % (4 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte 13. komnata
Líbí se vám 13. komnata? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: Česká televize

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.