Polarr - fotoeditor v on-line i of-line verzi Funguje ve webovém prohlížeči Funguje na mobilu Funguje na počítači

polarr logo

Editor fotografií se snadným ovládáním přímo v prohlížeči či ke stažení. K dispozici má přednastavené filtry i pokročilé funkce pro úpravu snímků dle vlastní potřeby.

Polarr nabízí rychlou editaci během pár vteřin, ale i poloprofesionální úpravy, při kterých si můžete s fotografiemi či grafikou pohrát do detailů. Při práci z domovské stránky si jako první zvolíte, zda ho chcete stáhnout a nebo zda chcete pracovat přímo v prohlížeči. Pro rychlý ořez snímků, zmenšení na web či mírné vyladění barev poslouží on-line verze a pro pravidelné, dlouhodobé používání si ho můžete instalovat do počítače či mobilu bez větších starostí s tím, jaký máte operační systém. Jeho ovládání je velice intuitivní a pochopitelné i pro neangličtináře, lze vyzkoušet během chvíle a nebo se na něj můžete podívat do nápovědy pro filtry a další nastavení, kde najdete ukázky, jak konkrétní možnosti vypadají. Při otevření máte k dispozici již přednastavené fotografie, na kterých lze zkoušet různé funkce a nebo jednoduše nahrajete rovnou své vlastní. Velkou výhodou Polarru je, že nesnižuje velikost ani kvalitu snímků a výsledný výtvor můžete před uložením porovnat s původní verzí. Naopak za chybu mnozí fotografové pokládají absenci funkce štětců pro úpravu menších částí fotografií. Tato možnost je nahrazena lokálním kruhovým označením části snímku, kterou můžete samostatně upravovat, ale není to příliš přesné a pro složitější tvary se nedá použít.

Polarr přináší:

  • export upravených fotografií do formátu JPG nebo PNG
  • obsahuje základní filtry + nastavení expozice, teploty, kontrastu, jasu, sytosti, ostrosti, šumu, roztřesení, barevných křivek, deformace obrazu a další
  • práce bez ztráty velikosti a kvality
  • přehledné a intuitivní ovládání

Je vhodný pro začátečníky, ale určitě ho využijí i zkušení fotografové či grafikové. Lze používat naprosto zdarma a bez instalace. Tím se podobá on-line službě Pixlr. Uživatelské prostředí je příjemné a působí profesionálně. Polarr je v úpravě fotografií schopný konkurovat i klasickým programům jako je Zoner Callisto nebo Gimp.

ukázka práce s Polarr v prohlížeči
přidání Polarr do Google Chromepár příkladů filtrů k použití

Přejít na webovou verzi Polarr (0,1 MB) - Není závislý na OS


100 % (2 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Polarr
Líbí se vám Polarr? :
Operační systém: Mac OS, Není závislý na OS, iOS, Android, BlackBerry, Win 10
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.