MinT portable - jednoduchý přenosný textový editor kompatibilní s MS Word Funguje na počítači

MinT logo

Textový editor, který je přenosný a bez nutnosti instalace s množstvím funkcí pro základní korekci textu. Je kompatibilní s většími kancelářskými programy a nezabere příliš místa.

Tento textový editor je možné spustit rychle bez instalace a díky velikosti menší než 2 MB ho lze mít k dispozici i na flash disku a přitom se v jednoduchých úkolech vyrovná klasickým kancelářským programům. Umožňuje přenos do HTML a pracuje se soubory RTF, které jsou kompatibilní s MS Word i jinými většími editory. Nabízí mnoho funkcí pro formátování textu - používání fontů, tučnost, kurzíva, podtržení, přeškrtnutí, zarovnání odstavce doleva, doprava nebo na střed, číslované i nečíslované seznamy, velikost a barva písma i jeho pozadí, odsazení odstavce, ale i počítání slov v textu, vložení obrázků v různých formátech jako například GIF, JPG, PNG a mnoho dalšího.

MinT portable přináší:

  • jednoduchý, ale šikovný editor
  • bez nutnosti instalace + malá velikost = možnost přenosu i na flash disku
  • export do RTF a HTML souborů
  • velké množství funkcí pro úpravu textu

Ač je textových editorů opravdu velké množství (například Bell Write, XPad Text Editor nebo Heri Editor), MinT portable patří mezi ty nejpraktičtější a je vhodný pro všechny jednoduché úkony. Funkcemi i mobilitou je velice podobný Wordz.

ukázka práce v programu
práce s označenou částí textu MinTnastavení stránky

Stáhnout MinT portable (1,9 MB) - Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte MinT portable
Líbí se vám MinT portable? :
Operační systém: Win Vista, Win 7, Win 8, Win 10
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.