A DOST! - TV pořad o kvalitě výrobků Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

logo pořadu A DOST!

Je si člověk vědom, z čeho je složeno to, co každodenně kupuje? Jan Tuna prostřednictvím svého pořadu porovnává v testech kvalitu jednotlivých výrobků a dává rady, na co si dávat při nákupu pozor.

A DOST! je pořad internetové televize Stream.cz, který běží už od roku 2012. Moderátor a zároveň režisér Jan Tuna si v něm dal jediný, za to velmi náročný cíl. Zjistit kvalitu spotřebního zboží a potravin, jež denně kupujeme.

V dnešní době existuje mnoho druhů potravin. Mouku lze koupit od desítek výrobců. Ovšem s rozdílnou cenou a kvalitou. A právě po zhlédnutí tohoto pořadu si člověk může lépe ujasnit, co je dobré a co špatné.

Každý díl si vždy vybere jeden produkt a tomu se pak věnuje po celou svou dobu. Moderátor vždy koupí několik značek stejného produktu a ty pak mezi sebou porovnává. Pročítá si složení, případně si zve další osoby pro další diskusi o daných produktech. Konec dílu je vyplněn závěrečným zhodnocením výzkumu. V něm se vždy ukážou jednotlivé značky a je zhodnoceno, která je nejlepší nebo kterou rozhodně nekupovat.

A DOST! přináší:

  • testy různých značek produktů
  • krátké několikaminutové díly
  • doporučení co je dobré kupovat
Jan Tuna v pořadu A Dost!
Často používaným předmětem v pořadu A DOST! je kladivoModerátor A DOST! i s kladivem

Zhlédnout A Dost! - Není závislý na OS


40 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte A DOST!
Líbí se vám A DOST!? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: pořady Stream.cz

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.