Hero Academy - logická hra Funguje na mobilu

logo hry Hero Academy

Logická hra, ve které se používá principu šachů je velmi dobrou volbou pro všechny, kterým nevadí při hrách trochu přemýšlet.

Hero Academy je hra pro telefony od společnosti Apple. Herní pole využívá vzhled šachovnice a některé prvky jsou se hrou, jež se na takové podložce běžně hraje dosti podobné. Přesto není hra náročná a lze se ji naučit velmi rychle.

Hra se hraje v týmech. Je možno hrát sám proti umělé inteligenci nebo si zahrát se svými přáteli. Princip je velmi prostý. Stačí porazit protější tým tím, že zemřou všichni protivníci nebo je zničen krystal na mapě. Nabízí se mnoho možností, jak to udělat. Každý hráč má pět akčních bodů, které používá k pohybu, naverbování nových jednotek atd.

Hra nabízí několik různých týmů. Každý z nich má výhody a nevýhody a je tedy jen na hráči, jaký styl mu nejvíce vyhovuje. Další týmy si může případně dokupovat za reálné peníze.

Grafika je velmi jednoduchá. Také není hlavním lákadlem. Je to spíše zábavnost a časová nenáročnost hry. Najednou mohou hráči rozehrát několik partií, aby se ani chvíli nenudili.

Hero Academy přináší:

  • logickou hru s jednoduchou hratelností
  • zábavu na několik minut i hodin
  • více týmů na výběr
Takto vypadá hrací pole hry Hero Academy
V Hero Academy čeká mnoho různých týmůzáběr ze hry Hero Academy

Stáhnout Hero Academy (111 MB) - iOS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Hero Academy
Líbí se vám Hero Academy? :
Operační systém: iOS
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.