ReminderFox - připomínač do Firefoxu Je česky Funguje na počítači

ReminderFox je jednoduchý doplněk do prohlížeče Mozilla Firefox, který Vám umožní přímo v prohlížeči si zaznamenat události. A mít je stále na očích.

Pokud Vaše práce s prohlížečem zabírá většinu času a používáte Firefox, pak Vás může ReminderFox oslovit. Jde o jednoduchý, avšak praktický doplněk, díky němuž budete mít důležité události stále přehledně zobrazené. Stává se Vám, že během dne na něco zapomenete nebo chcete mít na očích narozeniny někoho blízkého? ReminderFox toto umožní přímo v prohlížeči.

Na svou jednoduchost však nabízí ReminderFox zajímavé možnosti. Například nastavení opakování události, automatické připomínání či upozornění před termínem události, například několik dní nebo minut. Také je možné nastavit důležitost a kategorii. Rozlišuje se událost a úkol. ReminderFox vytvoří na panelu nástrojů ikonu a ukázáním na ni se zobrazí všechny události a úkoly. Pokud se blíží termín, bude Vám doplněk blížící se termín připomínat (je-li nastaveno).

ReminderFox přináší:

  • doplněk pro připomínání událostí
  • rozlišení událostí a úkolů
  • automatické připomínání termínu
  • nastavení opakování
  • volba důležitosti a možnost označení kategorie
  • podrobná nastavení možností a zobrazení

Pro uživatele prohlížeče Firefox, kteří chtějí mít stále přehled o svých úkolech a událostech, je ReminderFox pomocníkem. Doplněk, s nímž si budete moci jednoduše plánovat a nechat si připomínat termíny událostí a úkolů. Česká lokalizace je částečná. Nabízí i synchronizaci se vzdálenými kalendáři.

Při zadání nové události nebo úkolu je možnost nastavení času, opakování, důležitosti, kategorie nebo připomenutí před termínem.
Na panelu nástrojů je ikona doplňků ReminderFox. Stačí ukázat a zobrazí se dnešní i blízké události a úkoly. Je-li nastaveno připomínání, dojde ke zvukovému i vizuálnímu připomenutí (dle nastavení).Nastavení možností je rozmanité. Lze nastavit formát času, nastavení událostí i úkolů samostatně, alarmů a dalších prvků. Nechybí ani možnosti synchronizace.

Domovská stránka ReminderFox (0,1 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Win 8, Win 10


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte ReminderFox

Líbí se vám ReminderFox? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Win 8, Win 10
Jazyk: Český + Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.