Math Calculator - kalkulačka pro Android s pokročilými funkcemi Funguje na mobilu

Math Calculator logo

Kalkulačka pro všechny uživatele, kteří počítají obtížnější příklady a přednastavená jednoduchá aplikace v mobilním telefonu jim nestačí. Umí počítat i s různými rovnicemi a jinými matematickými rovnicemi.

Kalkulačka s klasickým a jednoduchým ovládáním, ale s velkým množstvím funkcí v porovnání s běžnými aplikacemi, které jsou k dispozici pro mobilní telefony. V určitých matematických operacích dokáže nahradit i vědeckou kalkulačku. Dostupné funkce určitě využijí studenti středních a vysokých škol. Díky ní je počítání mnohem rychlejší. Je ideální i pro porozumění obsahu výpočtu. Nabízí například zjištění největšího společného dělitele, nejmenšího společného násobku a výpočet lineární rovnice, kvadratické rovnice, Pythagorovy věty, faktoriálu, kombinací nebo permutace. Dokéže převádět i jednotlivé soustavy.

Math Calculator přináší:

  • kalkulačka pro mobilní telefony s operačním systémem Android
  • pokročilé matematické funkce funkce
  • převody z různých soustav
  • snadné ovládání
  • vhodná pro studenty středních a vysokých škol

Samozřejmě existuje i vědecká kalkulačka pro počítače (nebo programy Reor či TTCalc) a nebo kalkulačka on-line s pokročilými funkcemi.

Převody různých číslených soustav v appce Math Calculator
přehled funkcí k používánínejvětší společný dělitel / nejmenší společný násobekfunkce rovnic (rozlišuje i lineární a kvadratické)pythagorova věta - výpočet pravoúhlého trojúhelníkuukázka funkce faktoriálvýpočet kombinací a permutací

Download stránka ke stažení Math Calculator (1 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Math Calculator
Líbí se vám Math Calculator? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.