Předpověď počasí & Radar - interaktivní mapa s předpovědí počasí Funguje na mobilu

Předpověď počasí & Radar logo

Předpověď na základě radaru, která funguje téměř všude po celém světě. Údaje o počasí jsou zobrazeny v přehledné tabulce jako například u televizní předpovědi a nebo v interaktivní srážkové mapě.

Předpověď počasí & Radar je propracovaná, výkonná a snadno použitelná předpověď počasí se snadným ovládáním. Nabízí v aktuálním čase snímky meterologického radaru v HD kvalitě. Počet snímků, podkladová mapa i měrné jednotky jsou plně nastavitelné. Můžete sledovat zvlášť dešťové a zvlášť sněhové srážky a samozřejmě si zvolit libovolné místo na mapě i její přiblížení. Novinkou je upozornění na blížící se špatné počasí. Aplikace dále dokáže zobrazovat pocitovou teplotu, maximální i minimální teplotu, pravděpodobnost srážek, informace o vlhkosti, změny tlaku, rychlost větru. směr větru, východ slunce, západ slunce a mnoho dalšího. Zobrazení těchto prvků je volitelné a předpověď s výše zmíněnými daty je možná buď krátkodobá (24 hodin) a nebo dlouhodobá (7 dní).

Předpověď počasí & Radar přináší:

  • přesná předpověď počasí
  • údaje v reálném čase a HD kvalitě
  • radarová plně nastavitelná mapa
  • pocitová, maximální i minimální teplota, pravděpodobnost srážek, informace o vlhkosti, změny tlaku, rychlost, směr větru, východ, západ slunce ...
  • intuitivní ovládání
  • předpověď téměř kdekoliv na světě
aktuální animovaný meterologický radar
současné podmínky v HD kvalitěvčasná varování špatného počasíkrátkodobá předpověď - 24 hodindlouhodobá předpověď - 7 dnípředpověď deště na dalších 24 hodin (v mapě)

Download stránka ke stažení Předpověď počasí & Radar (7 MB) - Android


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Předpověď počasí & Radar
Líbí se vám Předpověď počasí & Radar? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.