DVTV - internetová televize s množstvím rozhovorů Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

logo televize DVTV

Dva bývalí reportéři České televize, Daniela Drtinová a Martin Veselovský, se rozhodli společně založit televizi, kam si budou zvát zajímavé hosty a dělat s nimi rozhovory.

DVTV je internetová televize založená na dvojici moderátorů, jež si zvou zajímavé hosty z různých oblastí. Často se hosti vyjadřují k současné politické situaci. Pokud jde o umělce, ti se spíše drží své profesní dráhy a budoucích plánů. Výběr pozvaných reaguje na současnou politickou situaci.

Rozhovory, které trvají přibližně 25 minut, se mohou týkat jednoho určitého tématu nebo vícero, záleží na upovídanosti hosta a zvědavosti moderátora. Z celého povídání je pak vybrána jedna zajímavá věta, podle které se video pojmenovává.

Do DVTV se dostávají i lidé, o které běžné velké televize nemají zájem, což je rozhodně plus. Dalším plus je poté také přítomnost pouze jednoho hosta, na kterého se můžeme celou dobu soustředit.

DVTV přináší:

  • Zajímavé půlhodinové rozhovory
  • Mnoho hostů
  • Zkušené moderátory
  • videa obsahují reklamu
Klasický rozhovor v DVTV. Moderuje Martin Veselovský
Interview vedené Danielou Drtinovou

Přejít na DVTV - Není závislý na OS


30 % (2 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte DVTV
Líbí se vám DVTV? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.