Sweet Home 3D - 3D návrhy interiéru Je česky Funguje na počítači

Snadno ovladatelný program pro ty z vás, kteří potřebujete 3D návrhy interiérů a chcete si je udělat sami.

Program Sweet Home 3D (neboli "sladký domov") vám umožní poměrně snadno si vytvořit vlastní 3D návrh interiréu pokoje, bytu či domu, pokud si jej chcete přestavět a nebo prostě jen uvažujete nad změnou a nejste si jisti jak by ve výsledku vypadala.

Program ač ve výsledku produkuje 3D náhled není tradičním 3D modelovacím programem, jakým je třeba Blender. V programu Sweet Home 3D se návrh připravuje v 2D pohledu z vrchu a až ve výsledku, případně během práce, je možno si prohlédnout 3D náhled toho, jak vše bude ve výsledku vypadat. Do svého návrhu umisťujete jednotlivé prvky - nábytek. Sám program již  obsahuje bohatou knihovnu nábytku, ale kdyby vám přece něco chybělo můžete si další objekty a nově vytvořené kusy nábytku stáhnout ze speciální níže uvedené stránky. Nalézt si tedy můžete tu "svou" pohovku, květinu, květináč, vázu atd. atp. Pokud se o tvorbu na počítači zajímáte můžete si navíc 3D modely objektů nebo nábytků vytvořit i sami. Stačí je uložit ve formátu OBJ, LWS nebo 3DS.

Program navíc obsahuje i importér pro načtení vašeho 2D nákresu, který si v programu můžete převést do 3D podoby.

Program je vytvořen v prostředí Java - je tedy funkční na téměř všech operačních systémech, kde si můžete nainstalovat zdarma nabízené java prostředí. Počítače s Windows Javu již většinou mají nainstalovanou.

Ukázka práce s programem (v AJ):

Program Sweet Home 3D tedy ač není programem s množstvím rozličných nastavení a mohli bychom říci, že je až jednoduchý nabízí snadnou cestu, jak si vytvořit vlastní 3D model - návrh interiéru - pokoje, bytu nebo části domu, který například chceme přestavovat.

Stáhnout Sweet Home 3D (33,1 MB) - Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS


100 % (2 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Sweet Home 3D
Líbí se vám Sweet Home 3D? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7, Linux, Mac OS
Jazyk: Český + Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: návrh interiéru

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.