Europe 1400 - online strategicko-historická hra Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Rok 1400 – Zlatý věk začal! Obchod stagnuje a sociální sítě jsou konečně smazány. Nikdo nemá žádné výhody z dědičnosti, takže se bohatým a váženým obchodníkem může stát každý. Je čas založit si vlastní dynastii.

Po bezplatném zaregistrování, máte na začátku hry na výběr z devíti povolání, která jsou herně vyvážená. Ihned po výběru povolání a náročném výběru jména vaší dynastie (rodiny), jste vrženi do ruchu velkoměsta z reálných dobových měst Českého království. První co budete potřebovat, je zjistit, co že to vlastně vaše povolání vyrábí a k čemu slouží. Za pár zlatek, které dostanete na začátku hry, nakoupíte první suroviny na výrobu a nakonec vám zůstane sotva na pivo. Když vaši zaměstnanci v dílně vyrobí první výrobky a vy je pošlete vozem na trh, tak zjistíte, že máte svůj první zisk. Konečně jste postaveni před otázku, co s penězi. Nyní nabízí hra nepřeberné množství strategií, jak se probít mezi konkurencí. Můžete začít vylepšovat své dílny a tím zrychlit a zefektivnit výrobu, nebo svůj domov, který vám zvýší prestiž při volbách do zastupitelstev.

Hra je nastavena tak, že každá postava má náhodnou délku života, po kterou je vaše postava schopna se utkávat s politickými či obchodními soky, pokud vás právě některý ze soků nenechá zavraždit, čímž nechá vyhasnout plamínek vašeho života a vy jste mrtev. Ale nemusíte být smutní, protože máte vždy po ruce nového nástupce vašeho impéria, který po vás zdědí s malou ztrátou vašeho majetku, a budete mít šanci pomstít smrt vašeho otce.

  • Zvyšujte svůj vliv v politické sféře a kandidujte v reálném čase proti dalším kandidátům ve vašem městě.
  • Vyrábějte své produkty s co největším ziskem, abyste mohli dále rozšiřovat své továrny.
  • Staňte se starostou města, biskupem, vůdcem podsvětí či feudálním pánem, abyste mohli měnit zákony a ovlivňovat tak životy svých reálných poddaných.

Domovská stránka Europe 1400 - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Europe 1400
Líbí se vám Europe 1400? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: online hry, strategie, browser game, prohlížečová hra

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.