2dix - hledání dokumentů na webu Funguje ve webovém prohlížeči

Služba nabízí hledání dokumentů ve formátech PDF, DOC a PPT, které jsou někde na webu. Je tak možno najít nejrůznější dokumenty o čemkoli. Nepodporuje však diakritiku.

Tato služba by se dala nazvat jako „vyhledávač dokumentů na webu". Je trochu podobná službě PDFQueen, avšak ta hledá pouze PDF dokumenty. Zde na 2dix.com je možno si zadat formát, ve kterém chcete hledat a napsat klíčová slova jako v běžném vyhledávači. Mezi formáty je nabízen PDF, DOC a PPT (nenajde DOCX či PPTX). Klíčová slova nejlépe anglická, hledáte-li neanglické texty, vyvarujte se diakritiky, např. české nebo španělské. Pokud hledáte dokument v jiném písmu než latince, zkuste fonetický přepis, s řečtinou mám zkušenosti, že to funguje. Dokument ve zvoleném formátu je možno ihned otevřít nebo stáhnout do počítače. U každého dokumentu je taktéž uveden zdroj, na jakém serveru se soubor nachází. Je tak možno například na dané stránce najít další související informace. 2dix vyhledává rychle a bez problémů, rozhraní je jasné a přehledné, žádné nadbytečné informace, díky tomu je tak služba vhodná i pro mobilní prohlížeče.

2dix přináší:

  • hledání dokumentů PDF, DOC a PPT
  • možnost přímého otevření či uložení souboru
  • uvedený zdroj dokumentu
  • přehledné rozhraní, vhodné i pro mobily

Jednoduché hledání dokumentů, to přináší tato služba. Je možné zvolit jeden z dostupných formátů a hledat na klíčová slova potřebný dokument. Sám jsem takto našel spoustu užitečných a zajímavých článků. Drobná výtka patří neschopnosti vyhledávat s diakritikou, jinak je tato služba bezproblémová.

Domovská stránka 2dix - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte 2dix
Líbí se vám 2dix? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ne

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.