Ashampoo Snap - snadná tvorba snímků obrazovky s grafickým editorem Funguje na počítači

Hledáte-li multifunkční program určený pro práci s grafikou, jste na správném místě. Program dokáže vytvořit nejen snímek a video, ale slouží jako editor vytvořených obrázků a videí.

Ashampoo Snap je chytrý a kvalitní nástroj, se kterým můžete jednoduše snímat obrazovku a z vytvořených obrázku poté zpracovat ještě něco lepšího. To vše díky editoru, který program obsahuje též. Je zde ještě jedna funkce, kterou jistě velmi dobře využijete. Ashampoo Snap dokáže také tvořit videa, tudíž můžete nahrávat, co zrovna na PC děláte. To je dobré při tvorbě video návodů a podobně.

K snímání obrazovky ve formě obrázků nemusí být žádný návod, to dokáže každé malé dítě. K tvorbě videa lze akorát u tohoto programu zmínit, že si můžete vybrat, jestli budete chtít nahrávat určitou oblast plochy, celou, nebo oblastí pohybovat po různých místech monitoru.

Co se týče grafického editoru, nemusíte mít žádné obavy o špatnou přehlednost. Ashampoo Snap má editor navržen velmi pěkně a přitom jednoduše. Najdete v něm všechny základní funkce, jako je psaní textů, kreslení tužkou, vkládání objektů ve formách obrázků či tvarů, které se dají vyplnit barvou. Mezi další mimo zmíněné funkce patří také značkovač, reflektor nebo dost významná a často používaná guma.

S vytvořeným obrázkem můžete různě manipulovat. Jedná se o otáčení doprava, otáčení doleva, převrácení, zrcadlení, používání efektů a tak dále. Pokud se vám stane, že jste udělali, co jste nechtěli, jednoduše použijete šipku zpět.

Na konci své práce svůj výtvor můžete uložit ve video formátu WMV a ve všech známých obrázkových formátech jako jsou JPG, GIF a podobně.

Ashampoo Snap přináší:

  • Pěkné uživatelské rozhraní
  • Lehké ovládání
  • Pokročilé funkce
  • Ukládání ve video formátech WMV a grafických formátech JPG, GIF a podobně
  • Možnost vkládání textů a objektů

Mnoho lidí by souhlasilo, že Ashampoo Snap nabízí velké množství funkcí, které je možno dobře využít. Není divu, že si tento program mezi lidmi vytvořil přední místo, na kterém bez pochyby ještě dlouho zůstane.

Stáhnout Ashampoo Snap - Win XP, Win Vista, Win 7


100 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Ashampoo Snap
Líbí se vám Ashampoo Snap? :
Operační systém: Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: zachycení obrazovky

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.