Bilbo: The Four Corners Of The World - simulátor restaurace odehrávající se ve čtyřech zemích světa Funguje na počítači

Jednoduchá time management hra, ve které hráč hraje za křečka Bilba, který chce získat srdce své lásky a založí si kvůli tomu restauraci.

Hra vás nejdříve uvede do romantického příběhu, kde Bilbo pozná svou lásku a chce ji požádat o ruku, ale její táta je proti, protože Bilbo je chudý, tak se rozhodne založit si restauraci a zbohatnout, aby si mohl vzít svou milovanou. Poté následuje tutorialový level, ve kterém se seznámíte se základními funkcemi hry - usazení hostů ke stolu, vybrání vhodného jídla, servírování a sklízení nádobí.

Před každým levelem hráč musí zvolit jaká jídla se v tomto levelu budou připravovat - počet jídel závisí na úrovni kuchaře - mrože. Jeho úroveň a vybavení restaurace zvyšujete v obchodu. Za lepší vybavení získáváte také hvězdičky. Každý druh hosta má u sebe jiný počet hvězd, pokud vaše restaurace již dosahuje jeho počtu hvězd, má lepší náladu.

V každém levelu je také nutné plnit určité úkoly, třeba obsloužit určitý počet hostů, naservírovat určitý počet nějakého jídla, rozveselit několik hostů apod. Když splníte všechny, dostanete ohodnocení expert a peněžní bonus.

Bilbo: The Four Corners Of The World přináší:

  • Klasickou time management hru v restauraci se zvířaty
  • Romantický příběh
  • Příjemnou a jednoduchou hratelnost
  • Různé úkoly k plnění v každém levelu

Bilbo: The Four Corners Of The World je hezky zpracovaný simulátor restaurace a mohl by se líbit mnoha lidem, kteří mají rádi time management hry. Hodí se i pro začínající hráče.

Stáhnout Bilbo: The Four Corners Of The World (0,79 MB) - Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Bilbo: The Four Corners Of The World
Líbí se vám Bilbo: The Four Corners Of The World? :
Operační systém: Win 98, Win Me, Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: hra o podnikání

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.