Nevinní - slovenský seriál online ke shlédnutí Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Slovenský seriál, který vypráví romantický příběh dvou nevlastních sourozenců a sleduje, jak se s tím vypořádá jejich okolí a rodina.

Nový slovenský seriál TV JOJ o lásce mezi nevlastními sourozenci.

Seriál Nevinní vypráví příběh o střetnutí po několika letech, které přinese lásku dvou nevlastních sourozenců. Jejich vztah je již od samého začátku zkoušený těžkými boji. Osud hlavní hrdinů je zapleten s kriminálním příběh, ve kterém se pátrá po záhadně zmizelé dcery milujícího otce, majitele vlivné firmy. V seriálu můžeme pozorovat jak si osud dokáže pohrát s čistou láskou, ale také zakázanou láskou a láskou nevhodnou. Pracuje také s emocemi jako je nenávist, vypočítavost nebo rodičovská láska. Samotný příběh se odehrává v rodině majitele úspěšné stavební firmy Ivana Bauera, který žije s manželkou Anno a mají společně dvě dcery. Kristínu a Terezu. Starší dcera Kristína, si má brát za manžela zaměstnance jeho otce Borise. Nečekaně se ovšem objeví nevlastní syn Ivana Bauera z předchozího manželství, Patrik. Právě Patrik a Kristína se do sebe zamilují. Uvidíte jak se otec dokáže vypořádat s láskou dvou svých děti a jak tuto lásku bude přijímat okolí.

Seriál Nevinní nabízí:

  • romantický příběh
  • lásku dvou nevlastních sourozenců
  • dějové zápletky a napínavé scény
  • uvidíte jak se otec dokáže smířit s tím že se jeho děti do sebe zamilovali a jak se na to bude tvářit okolí

Hrají: Maroš Kramár, Lucie Zedníčková, Kristína Povodová, Marta Maťová, Ela Lehotská, Milo Krát, Jozef Jurčišin-Kukľa, Ján Dobrík a Kristína Farkašová.

Shlédnout seriál Nevinní - Není závislý na OS


73 % (6 hlasu)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Nevinní
Líbí se vám Nevinní? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: zábava, TV Joj

Příbuzné šťítky: TV Markíza, TV Nova, Česká televize, TV Prima

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.