Autodesk Design Review - prohlížení a tisk DWG výkresů Funguje na počítači

Aplikace umožní prohlížet a tisknout výkresy ve formátu DWG. Aplikace stejně jako samotný formát je od společnosti Autodesk. Je k dispozici ve více jazycích.

Společnost Autodesk, známá svými CAD/CAM/CIM/MAP produkty, je známá hlavně svým profesionálním CAD systémem 2. generace AutoCAD, případně AutoCAD LT. Tento software však stojí několik desítek tisíc. Pro prohlížení Autodesk uvolnil aplikaci Autodesk Design Review, která umožní výkresy prohlížet. DWG formát je základním formátem výkresové dokumentace pro CAD systémy.

Aplikace Autodesk Design Review tak umožní uživateli prohlížet DWG výkresy vytvořené v CAD systémech, nemusí se jednat pouze o AutoCAD. Je k dispozici v několika jazycích, čeština bohužel chybí, přestože Autodesk má v ČR oficiální pobočku i web. Možnosti aplikace jsou popsány na webu produktu, shrňme si ty základní.

Autodesk Design Review přináší:

  • čtení souborů DWG, DWF (publikování na síti přes TCP/IP), DXF a také PDF
  • zobrazení, anotace, měření ve výkresu; zoom
  • uložení souboru do dalších formátů
  • náhled, tisk – včetně dávkového tisku

Autodesk Design Review je schopný program pro čtení a drobné úpravy výkresů z CAD systémů. Je vyvinutá přímo společností Autodesk, což zaručuje kvalitu produktu. Uživatelům tak umožní bez instalovaného CAD programu zobrazovat DWG/DWF/DXF soubory, včetně PDF formátu. Umožní anotace, měření a především tisk výkresu, což je příjemná vlastnost.

Před stažením a instalací produktu je možné na webu zvolit i stažení doplňku Autodesk® Design Review Browser Add-on, který přináší zobrazování výkresů na webových stránkách pomocí běžného prohlížeče. Nabízí se taktéž aplikace DWG TrueView, taktéž zcela zdarma. Autodesk Design Review nahradil dřívější Autodesk Volo View Express. Mezi CAD systémy, jež jsou zdarma, patří například výborný ProgeCAD Smart.

Download stránka ke stažení Autodesk Design Review (0,79 MB) - Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8 - stáhne se jen webový instalátor


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Autodesk Design Review

Líbí se vám Autodesk Design Review? :
Operační systém: Win 2000, Win XP, Win Vista, Win 7, Win 8
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.