Graffiti For Android - psaní textu prstem Funguje na mobilu

Psaní prstem na dotykovém displeji Androidu. Umožňuje rychlé psaní prstem pomocí speciálních tahů, lze tak napsat textovou zprávu bez použití klávesnice. Podporuje i textové zkratky, které lze editovat.

Graffiti For Android umožňuje psaní textu pomocí tahů prstem. Aplikace je vytvořena pro Android a je velmi jednoduchá. Po instalaci se aplikace spouští tak, že prstem označíme pole na psaní a zvolíme Graffiti. Poté se nám na místě, kde byla klávesnice, zobrazí dvě pole. Jedno pole je pro psaní písmen abecedy a to druhé je pro psaní číslic. Písmena se zadávají jednoduchými pohyby prstů, stačí rychle prstem nakreslit obrys písmene a ono se ihned zobrazí v textu. Aplikace také umožňuje tvorbu zkratek, která se nastavuje tak, že v nastavení napíšeme slovo nebo výraz a pro něj přiřadíme unikátní tah prstem.

Graffiti For Android přináší:

  • psaní textu prstem pro Android
  • pole pro psaní písmen a pole pro číslice
  • možnost rychlého přepínání mezi klávesnicí a Graffiti
  • nastavení pro zkratky unikátním tahem prstu
  • jednoduché ovládání

Psaní prstem je vhodné především pokud se uživatel nemůže momentálně soustředit na klávesnici, například při cestě autem. Psaní je rychlé, snadné a je možné ho kdykoliv přepnout zpět na klávesnici. Pro stáhnutí je nutné se registrovat nebo nechat přečíst QR kód. Odkaz níže.

Přejít na Graffiti For Android - Android


80 % (2 hlasy)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Graffiti For Android
Líbí se vám Graffiti For Android? :
Operační systém: Android
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.