Film1 - filmy začínajících tvůrců, amatérské filmy online Je česky Funguje ve webovém prohlížeči

Na serveru Film1 najedete ke shlédnutí rozličné filmy různých amatérských tvůrců.

Server Film1 nabízí na internetu amatérské filmy ke shlédnutí nebo i stažení. Naneštěstí filmy nejsou příliš dlouhé, takže nečekejte příběh delší než několik minut. Jedná se, řekl bych, spíše o jednotlivé příběhy, někdy mikropříběhy. Dle provozovatelů by měly přibývat každý týden jeden nový film, ale frekvence není vždy tak častá.

Nicméně celkový počet filmů je úctyhodných 156, což skýtá zábavu na jistou ne příliš krátkou chvíli. Filmy mívají rozličné náměty a délku stopáže cca od několika minut 5-7 minut až do například 30-45 minut. Některé kratší filmy by bylo možno přirovnat ke skečím.

U každého filmu jsou tři možnosti jeho shlédnutí:

  • stažení filmu do vašeho počítače (filmy jsou většinou ve formátu MP4)
  • přehrání filmu v okně prohlížeče (k volbě máte tři kvality 500 kb/s, 1 Mb/s nebo 2 Mb/s)
  • přehrát film můžete také přímo v prohlížeči (např. Windows Media Player; k volbě jsou opět tři možné datové toky 500 kb/s, 1 Mb/s a 2 Mb/s )

Jednotlivé filmy můžete okomentovat na jejich příslušných stránkách a poskytnout tak jejich tvůrcům zpětnou vazbu. Dle provozovatelů server Film1 umožňuje tvůrcům amatérských filmů aby jejich díla shlédlo více diváků, než jen těch několik na vybraných filmových festivalech zaměřených na amatérskou filmovou tvorbu.

Celovečerní filmy tedy na serveru Film1 nehledejte. Pokud pokukujete po profesionální tvorbu doporučím vám TV archív České televize iVysílání, pořady TV Nova online nebo vybrané pořady TV Prima. Pro shlédnutí v HD kvalitě můžete navštívit sesterský projekt Filmu1 a to HDTV1. Pokud jste milovníky hudby doporučuji poté hudební televizi Óčko. zajímavým projektem vybraných satelitních televizí přes internet je poté Livestation, který taktéž jen doporučuji.

Přejít na Film1 - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Film1
Líbí se vám Film1? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Český
Instaluje se: Ne

Šťítky: zábava

Příbuzné šťítky: TV Nova, TV Prima

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 1 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.