Spellcross - tahová strategická hra Funguje na počítači

Tato hra představuje tahovou strategii, ve které se pustíte do nerovného souboje s jednotkami moderní techniky proti temným magickým silám středověku.

Přelom tisíciletí je magické datum. Datum důležité pro věštce, proroky, mystické číslo naplněné touhami a očekáváním. Každý si od něj něco slibuje. Jenže nikdo, ani v těch nejodvážnějších představách, nepředpokládal to, co se ve skutečnosti stalo. Země se stala terčem invaze nepředstavitelných rozměrů. O nepřátelích, známých jako Druhá strana (Other side), existovaly jen skromné zprávy a moderní armády ve zmatku ustupovaly stále dál do vnitrozemí. Vetřelci ničili bez milosti každý odpor. Stalo se to, čemu nikdo nevěřil. Na zem se vrátila magie.

Jedinou překážkou mezi jejich dokonalým vítězstvím se stala nově vytvořená Aliance Země, spojující bývalé armády dosud svobodných států. Pod společnou vlajkou se tak proti Other side postavili dosud nesmiřitelní nepřátelé od Arabských států, Izraele, Ruska, států NATO, až po Japonsko a krajiny Jižní a Střední Ameriky. Spolu s nimi také arzenál té nejmodernější výzbroje jakou kdy lidstvo vyrobila.

Ve hře Spellcross hrajete za postavu velitele jedné odbojné armády a musíte co nejdříve osvobozovat další a další území od záplavy nepřátel. Důležitou složkou je také výzkum, ve kterém vytváříte nové, účinnější a hlavně modernější jednotky. Zvláštní složkou této hry jsou boje v noci, které dávají celému příběhu nádech tajemna.

Vy hrajete v roli důstojníka, kapitána John Alexandra. Příběh hry Spellcross – poslední bitva světa může začít…

Spellcross přináší:

  • Pěchotní jednotky – lehká a těžká pěchota, komando, minometčíci, mobilní pěchota a rangeři
  • Těžké obrněné jednotky – tanky, transportéry, vrtulníky, dělostřelectvo a další…
  • Nepřátelské jednotky – váleční orkové, Ka-orkové, šípomety, vlčí jezdci, nebo balisté.

Technické požadavky: Procesor 486 Mhz, 8MB RAM, Grafická karta 32MB RAM, HDD 58 MB, DirectX 9.0c nebo vyšší  

Stáhnout Spellcross (56 MB) - Win 95, Win 98, MS-DOS / FreeDOS


97 % (16 hlasu)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Spellcross
Líbí se vám Spellcross? :
Operační systém: Win 95, Win 98, MS-DOS / FreeDOS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.