UberSoldier - akční 3D hra z 2. světové války, demo Funguje na počítači

Děj se sice odehrává v období 2. světové války, ale rozhodně to není klasická válečná střílečka. Jejím hlavním hrdinou je totiž mrtvý a znovu oživený voják, který se má v úmyslu za svůj stav pomstít nacistickým genetickým vědcům.

Píše se srpen 1942 a nacisté se snaží rozhodnout válku ve svůj prospěch experimenty s oživováním padlých vojáků. Záhy přijdou na to, že zmrtvýchvstání otevírá u oživených bytostí nadpřirozené schopnosti. Po nespočtu pokusů se jim konečně podařilo vypěstovat novou rasu supervojáků.

Vy se ocitáte v těle Karla Stolze - důstojníka zabitého při střetu s partyzánským oddílem. Při oživování získává vaše mysl nadpřirozené schopnosti, ale také nezapomenete, jakým utrpením jste při oživování prošli a toužíte po odplatě!

Hned ze začátku budete mít na výběr, zda si chcete zahrát verzi realistickou bez výskytu nadpřirozených a paranormálních výjevů, nebo verzi fantastickou, v níž se Karl může proměňovat v příšeru a cestuje v čase. Zmínku zaslouží nelinearita úrovní, která je presentována v podobě občasné nutnosti učinit do několika vteřin rozhodnutí o další cestě úrovní. Hra nabízí:

  • 16 autentických zbraní z 2. světové války
  • 12 rozmanitých levelů (úrovní) v uzavřených i venkovních prostorech.
  • Nadpřirozené schopnosti hlavního hrdiny.
  • Důvěryhodný fyzikální systém.

Technické požadavky Procesor 2,4GHz, 512MB RAM, Grafická karta 128 MB RAM, HDD 2,5GMB volného místa, DirectX 9.0c nebo vyšší  

Stáhnout UberSoldier (417 MB) - Win 2000, Win XP


40 % (1 hlas)12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte UberSoldier
Líbí se vám UberSoldier? :
Operační systém: Win 2000, Win XP
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Koupit hru: Zde můžete levně koupit plnou verzi UberSoldier

Šťítky: 2. světová válka

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.