NetLimiter 2 Monitor - měřič přenesených dat z internetu Je česky Funguje na počítači

Pokud vás zajímalo kolik jste za daný den, měsíc, rok přenesli dat z internetu, případně kolik dat přenesl určitý program čtete správný článek.

NetLimiter 2 Monitor je šikovný prográmek pro kontrolu kolik se přeneslo dat z internetu do vašeho počítače. Můžeme ho brát jako měřič přenesených dat, který se hodí zejména pokud máte nějaký internetový tarif s omezeným množstvím přenesených dat a nebo vám hrozí omezení z tzv. FUP. Tedy nebezpečí, pokud přenesete mnoho dat z internetu zpomalí se vám rychlost připojení.

NetLimiter Monitor je vlastně odlehčený program, který je jinak placený. Monitor je ale zdarma a nabízí pouze právě monitorovací "službu", která v přehledných statistikách přináší přehled již přenesených dat, ale i toho kolik aktuálně spuštěné programy a nebo procesy přenášejí kilobajtů z internetu. Vlastně nejen internetu. NetLimiter 2 Monitor sleduje veškerý přenos dat a to i mezi lokální sítí a počítačem, a samozřejmě i mezi internetem. Program běží na pozadí a sleduje přenosy dat, počítač přitom zase tak extrémně nezatěžuje, v naměřili jsem, že v RAM paměti zabírá cca 4 MB. Pro srovnání spuštěný Mozilla Thunderbird zabírá cca 50 MB. Nicméně oproti např. program pro ICQ a Jabber Miranda IM, který zabírá jen cca 1,8 MB je to kapánek více. V porovnání s dalšími měřiči přenosů dat, je to nicméně stále málo. Aby toho nebylo dost program dokáže přenosy sledovat a sumarizovat pro jednotlivé roky, měsíce, dny a dokonce i jednotlivé hodiny. Takže vidíte kolik dat ale i kdy bylo do vašeho počítače přeneseno. Samozřejmostí je možnost přepínat mezi jednotkami GB, MB (megabajty), KB ale i Kbity/s (kilobyty) a mbity/s (megabity za sekundu).

Množství přenesených dat se ve statistice dá exportovat a program je dokáže i zpětně znovu načíst. Například v případě poruchy hard disku atd. Program je také kompletně česky, což je jistě výhoda. Pro jakýkoliv snadný přehled přenesených dat se tak jeví jako výborná volba.

Stáhnout NetLimiter 2 Monitor (2,4 MB) - Win 2000, Win XP, Win Vista - 32 bitová verze


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte NetLimiter 2 Monitor

Líbí se vám NetLimiter 2 Monitor? :
Operační systém: Win 2000, Win XP, Win Vista
Jazyk: Český + Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Šťítky: kontrola přenosu dat

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.