Pdf995 Printer Driver - tvorba PDF z jakéhokoliv programu

Pdf995 Printer Driver je dalším z PDF tiskových ovladačů, které umožňují tisk PDF dokumentů z téměř jakéhokoliv programu.

Program Pdf995 Printer Driver je dalším z produktů, které přinášejí pohodlné vytváření PDF dokumentů pro všechny, kteří nevyužívají programy, které zvládají export do PDF již samy o sobě. Pdf995 je vlastně tiskový ovladač, který nainstaluje do počítače virtuální tiskárnu, která následně výstup místo aby vytiskla, tak jej uloží do souboru ve formátu PDF. Tak umožňuje ukládání do formátu PDF vlastně všem programům, které podporuje alespoň tisk.

Samotný ovladač potřebuje pro ukládání ještě převodník z PS do PDF, ale již přímo na stránkách Pdf995 je jeden takovýto převodník k dispozici.

Pdf995 Printer Driver je samozřejmě zdarma nicméně na rozdíl od ostatních obdobných virtuálních tiskáren při každém použití otevírá internetovou stránku tvůrců tohoto software. Což může být při častějším tisku jistě obtěžující. Ač se tedy jedná o program, který je nabízený zdarma jeho využívání je poněkud znepříjemněno. I z tohoto důvodu bych dopporučil k vyzkoušení i další programy, které touto nevýhodou netrpí. Například PDFCreator nebo doPdf, které navíc nepotřebuje ani žádný převodník. Těm, kteří hledají komplexnější řešení doporučím kancelářský balík OpenOffice.org, který umožňuje nativně exportovat i do formátu PDF.

Zdroj 1 - zdroj pro stažení č.1 ( MB)


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Pdf995 Printer Driver

Líbí se vám Pdf995 Printer Driver? :
Operační systém: Win XP/Win Vista
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano
Jazyk: Anglický

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.