Quicktext - snadné vkládání často používaného textu, podpisu v programu Thunderbird Funguje ve webovém prohlížeči

Quicktext je rozšíření pro e-mailový klient Mozilla Thunderbird, které umožňuje snadno vkládat často používané texty, například i podpisy do e-mailových zpráv.

Rozšíření nebo také doplněk Quicktext rozšiřuje oblíbený e-mailový klient Mozilla Thunderbird o funkci vkládání nadefinovaných textů. Pokud tedy používáte nějaké texty častěji - například oslovení "Dobrý den", "Dobrý večer" a nebo váš podpis - s tímto rozšířením je můžete vložit během chvilky a nemusíte je pracně pokaždé psát.

V rozšíření Quicktext si můžete vytvořit jednotlivé složky, které se vám zobrazují v okně, ve kterém píšete e-mailovou zprávu. V jedné složce můžete mít oslovení nebo podpisů více. Jedním kliknutím poté můžete text do zprávy vložit přesně v místě, kde máte právě umístěný kurzor. Oproti automaticky vkládaného podpisu se jedná o výhodu, protože například můžete pro různé zprávy (přátelům X obchodní) používat různé podpisy a Quicktext vám umožní vložit právě ten který chcete.

Quicktext se instaluje snadno a veškerá data si ukládá do vašeho profilu v programu Thunderbird. V případě zálohování profilu - například i programem MozBackup - se vám tak uchovávají i nastavení a texty tohoto rozšíření.

Pro snadné vkládání často používaných textů v jakémkoliv programu můžete použít třeba PhraseExpress.

Stáhnout Quicktext (0,075 MB) - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte Quicktext
Líbí se vám Quicktext? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický
Instaluje se: Ano
Jednoduchá instalace: Ano

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.