FixPicture - úprava fotografií online Funguje ve webovém prohlížeči

FixPicture je jeden z mnoha online fotoeditorů. Vyniká rychlostí i zpracováním. Unikátní na něm je, že nabízí 2 verze – HTML a Flash.

Potřebujete-li upravit digitální fotky a nemáte zrovna vhodný program, FixPicture, pocházející od tvůrce výborného programu XnView, vám pomůže. Jedná se o online aplikaci pro úpravu fotografií (grafiky obecně). Takových webových aplikací je více, ale FixPicture má několik výhod. Zejména nabízí 2 varianty – verzi založenou na samotném HTML a vizuálně propracovanou verzi na bázi Flash. Obě verze jsou dostupné z domovské stránky. Dále nabízí výběr z osmi jazyků, čeština bohužel chybí, ale je zde polština. Verze HTML je velmi jednoduchá. Nabízí základní operace jako změnu velikosti, rotaci, pár efektů a zajímavou možností je export do PDF. U JPEG nabídne také nastavení kvalitu komprese. Flash verze je podstatně propracovanější, více efektů, více možností úprav a především změny jsou ihned zobrazené. Flash verze aplikace je propracovaná, jsou zde pokročilejší efekty i prostředí je příjemné pro uživatele. FixPicture nabídne:

  • HTML/Flash verzi editoru
  • vícejazyčné prostředí
  • rychlý upload obrázků
  • běžné editace obrazu, Flash verze propracovanější.

Je to zajímavý web, který opět ukazuje, jak se dají efektivně využívat možnosti moderních webových aplikací. Výběr HTML/Flash verze s vícejazyčným prostředím dělá spolu s jednoduchým ovládáním tento online editor velmi podařeným. HTML verze má limit nahrání max. 3 MB obrázku.

Domovská stránka FixPicture - Není závislý na OS


12345 (5 = nejlepší) Ohodnoťte FixPicture
Líbí se vám FixPicture? :
Operační systém: Není závislý na OS
Jazyk: Anglický + Německý
Instaluje se: Ne

Šťítky: fotoeditor, online úprava fotek, úprava fotografií

Kód pro sdílení článku: (zobrazit »)

Odkaz:

HTML kód:

Kód do fóra:

Počet komentářů: 0 (Ukaž komentáře) | Přidat komentář |
|
Informační e-mailDoporučit článek kamarádovi / kamarádce (e-mailem)

MP3: Vivaldi , Jaromír Nohavica MP3
Programy: AVG zdarma , avast! Free Antivirus , OpenOffice.org , online ICQ , Verdict Free anglicko český slovník , CCleaner, KMPlayer
Video: Vyprávěj , iVysílání
Ostatní: SMS zdarma do všech sítí , Seriály online , CCCP kompletní video kodeky , Online disk Dropbox s 500 MB bonusem.